Welkom!

Welkom bij SPOT Muziektheater! Voor iedereen tussen de 12 en de 18 jaar oud.

SPOT muziektheater is net opgericht en is ontstaan uit de musicalgroep van het Praedinius college. Elk jaar maken we een zelfgeschreven musical over onderwerpen die jou aanspreken.
We zijn momenteel bezig met de voorbereidingen voor dit jaar. Het stuk is bijna af en op 31 oktober zijn de audities.   Heb je zin om mee te doen? Geef je dan op via spotmuziektheater@gmail.com

Sta jij graag in de SPOTlights? Vind je het leuk om beter te leren zingen en acteren? Of wil je juist graag wat zekerder worden op een podium? SPOT is een leuke en veilige plek om te leren, te proberen en te experimenteren. Fouten maken mag en hoort er zelfs bij.

We willen iedereen die dat wil graag de kans geven om een hoofdrol te spelen. We werken daarom met dubbele bezetting van de rollen. Elke rol in de musical wordt door twee mensen gespeeld. En allebei speel je een of twee voorstellingen. Op die manier kan je van elkaar leren en krijgt iedereen een kans.

De afgelopen jaren hebben we opgetreden in het der Aa-theater en in de USVA. Kijk maar eens bij de foto’s van afgelopen jaar.

Zie jij jezelf al in the SPOTlights staan? Geef je dan snel op voor de AUDITIES!

 

1 thought on “Welkom!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *